Training ‘Begeleiden van Verlies naar Perspectief in loopbaantrajecten’

VK Coaching organiseert in samenwerking met Tricom Coaching de 2-daagse training ‘Begeleiden van Verlies naar Perspectief in loopbaantrajecten’.

In de huidige tijd komt bijna iedereen in aanraking met veranderingen op het werk of met ontslag. Deze training is voor professionals die het thema verlies willen leren toepassen in de begeleiding van medewerkers of cliënten, zoals (loopbaan)begeleiders, mobiliteits-, HR- en transitiemanagers, teamleiders en HR-adviseurs.

Resultaat
Vanuit de nieuwste inzichten op het gebied van verlies en werk krijg je inzicht in de effecten die optreden bij ontslag en verlies en hoe je eigen ervaringen invloed hebben op de begeleiding van de medewerker. Je leert een veilige situatie te creëren, waarin ruimte ontstaat voor echte verbinding om van daaruit medewerkers te begeleiden. In de training leer je je eigen kwaliteiten en mogelijkheden kennen bij het omgaan met verlies en verandering en krijg je passende interventies aangereikt om resultaten te boeken. Resultaten om sneller door de transitie te kunnen waar zowel de organisatie, als jijzelf en de medewerker mee gediend zijn.

De training vindt bij voldoende aanmeldingen plaats in de directe omgeving van Zwolle of Groningen. Nieuwe data worden binnenkort gepubliceerd. De volledige informatie lees je in de brochure, download deze hier.
 

Direct inschrijven of informatie?

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Opmerkingen of vragen